EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6 Helse

Bedre form

February 23, 2018

 Intervalltrening eller langkjøring?

 

Du er kanskje ikke supermosjonist, men alle kan drive intervalltrening ut i fra sitt nivå. Det er ikke bare langkjøring som gjelder for å komme i bedre form eller redusere fettprosenten. Variasjon i treningen er også en forutsetning for å få fremgang - derfor sier vi jatakk - begge deler!

 

Intervall-trening gir gode resultater hos både utrente, mosjonister, super-mosjonister og eliteutøvere.
Treningen må ta utgangspunkt i din fysiske form. Det betyr at du styrer intensiteten ut i fra din kapasitet. Vi bruker Borg-skala for å styre intensiteten, men det går også å bruke duppeditter til å hjelpe deg å holde riktig intensitet. Husk at intensitet(puls), arbeidstid og hviletid  må korrelere for å få godt utbytte og kunne klare å gjennomføre. 

 

Les mer om intervalltrening her

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive