EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page
Stjernen_Hockey_logo.png
at_logo_red[512x256].png

Stolt sponsor i Stjernen Hockey

Skjermbilde (1)
Acticve_stor_ERHA-4321_edited
Acticve_stor_ERHA-4569
Acticve_stor_ERHA-4247
Acticve_liten_ERHA-4348_edited_edited
IMG_0013

Januar 2021 kontaktet Ørjan Løvdal oss og spurte om vi kunne inngå samarbeid med de. Jørgen Wahlberg er tidligere hockeyspiller/-trener og Espen Amundsen har hatt sommertreninger med mange av lagene og på forbundsnivå, så vi kom raskt til enighet om å samarbeide.

Samarbeidet innebærer blant annet at klubbens dedikerte iskrigere benytter Active Trening sine fasiliteter og kompetanse. (les mer her)
Stjernen har lang historie i byen og har ambisjoner om å være en ledende klubb i både toppidretten og som en viktig samfunnsaktør for folkehelse, og i så måte har vi felles ambisjoner på hver vår arena.

På samme måte som vi er en samarbeidspartner for idretten på Active Centeret via Olympiatoppen Øst, Nedre Glomma Turn, Fredrikstad Kampsportklubb, Lisleby Fotballklubb, Rolvsøy Idrettsforening m.fl ønsker vi å samarbeid med Stjernen hockey.

 

Fra idretten er vi godt kjent med at det å spille på lag er hensiktsmessig. Jo flere som drar i samme retning, desto bedre måloppnåelse for flere.
Nå ønsker vi å invitere øvrige sponsorer i Stjernen til jobben med å løfte idretten og folkehelsen etter koronaen og tilbyr derfor svært gode medlemsbetingelser for ansatte i din bedrift. 

Dine ansatte kan trene sammen med Stjernenspillere i et full-skala senter beliggende mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Her er også mulig å god kontakt med andre i Stjernens sponsor-pool.

Multifood og Industrihydraulikk trener hos oss.

Les om bedriftstrening hos oss her

Hos oss finner du alt utstyr du trenger. Tredemøller, spinningsykler, ellipsemaskinger, romaskiner i fine lokaler.

Velkommen til et treningssenter med godt miljø!


 

bottom of page