EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

NRK avslører naivitet ved å lage prosjekt; "Stein i skoen gir bedre form når du løper".

Og det er venteliste for å kjøpe den fra nettsiden "Shoestone".

I programmet går Folkeopplysningen aktører innen helse og trening nærmere i sømmene for å konstantere at forskning, markedsføring, trender og menneskers søken etter lettvinte og raske løsninger gir grobunn for uriktigheter.

Foruten å promotere "Shoestone" som et lekkert og vellykket produkt tar de opp den manglende effekten av kompresjonstøy for de som trener, unytten av å tilføre ekstra protein utover tilpasset kosthold for ditt aktivitetesnivå, og at å analysere føttenes pronering som utgangspunkt for å kjøpe "riktig" sko ikke gjelder lenger.

Programmet appellerer til sunn fornuft og refleksjon. Se det her.

I programmet så opplyser de heldigvis om Helsedirektoratets beregning viser at dersom inaktive begynner å trene, kan det gi fra 8 til 16 funksjonsfriske år ekstra. Dessverre så kommer det litt i skyggen av de øvrige avsløringene.

bottom of page