EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Sommeren byr på utetrening - men oppretthold styrken inne. Tren effektiv for nyte mer av sommeren.


Gode naturopplevelser og balansetrening.
Kajakkpadling er populær treningsform.

Varme, sol og lengre dager er deilig. Vi kan utforske nye steder ved å ta turen til fjellområder eller langs kyststier der vi kan gå turer. Det gir en flott treningsmulighet samtidig som du nyter naturen.

Sommeren gir oss mulighet for å prøve vannsport som paddleboarding, kajakkpadling og vannski - aktiviteter som gir morsom og utfordrende trening.Tren store muskelgrupper i baseøvelser.
Bevar styrken med en økt per uke.

Tren effektiv for nyte mer av sommeren. Å trene styrketrening en gang i uken kan være svært effektivt for å opprettholde styrken din av flere grunner: 1) Du bevarer muskelmasse. Styrketrening bidrar til å opprettholde og bevare muskelmassen din. Når du blir eldre, har kroppen en tendens til å miste muskelmasse naturlig, noe som kan før til svekket styrke og funksjon. Regelmessig styrketrening hjelper deg å motvirke dette aldersrelaterte tapet av muskelmasse


2) Støtte til bein- og leddhelse. Styrketrening belaster beinene og leddene på en positiv måte, og bidrar til å opprettholde optimal beinmasse og styrke.


3) Økt metabolisme. Muskelvev har et høyere hvilestoffskifte enn fettvev. Ved å opprettholde eller øke muskelmassen gjennom styrketrening, kan du øke stoffskiftet ditt og bidra til en sunnere kroppsvekt.


Inntil en time effektiv trening.
Sjekk ut vår sommerprogram i app.

4) Forebygging av skader. Styrketrening forbedrer ikke bare muskelstyrken, men også stabilitet og koordinasjon. Dette kan lede til redusert risiko for skader ved å styrke muskler og leddbånd rundt leddene. Du vil også forbedre kroppens evne til å takle ulike bevegelser og aktiviteter.
Kort ned på øktene og vær mer effektiv. Høyintensivstrening kan være veien å gå for å få mer tid til å nyte sommeren. Følg programmene vi har laget i vår app, kalt "Sommertrening".


Selv om det anbefales å trene styrke mer enn en gang i uken for å oppnå maksimale resultater, kan en ukentlig økt være nyttig for å opprettholde styrken din og bidra til generell helse og velvære.


God sommer!

Comments


bottom of page