EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

NB - ENDRING I TRENINGSTIDER - KORONATILTAK


I forskrift om forebygging av korona-smitte datert 17/12 er treningssentre nå fått pålegg som gjør av vi for en periode må omorganisere treningen hos oss.Her kan du lese om forskriften: § 5. Fritidsaktiviteter, breddeidrett og treningstilbud For voksne og ungdom over ungdomsskolealder skal det ikke gjennomføres organiserte fritidsaktiviteter eller breddeidrett. Forbudet gjelder ikke utendørs aktivitet for ungdom opp til 20 år. Forbudet gjelder heller ikke for individuelle treninger/aktiviteter der det kan holdes minst to (2) meters avstand til andre deltakere som ikke er i samme husstand, målt fra skulder til skulder, slik at det ikke genereres nærkontakter. Treningssentre og lokaler for tilsvarende aktiviteter kan holdes åpne for individuell trening. Det må sørges for at det ikke er flere til stede i lokalet enn at det kan holdes to meters avstand. Gruppetrening med tre eller flere deltakere tillates ikke. Tillatt antall gjester i lokalet skal beregnes ut fra størrelsen på lokalet. Det skal være bemanning til stede som sørger for at kravet etterkommes.

Lenke til dokumentet finner du her


Forskriften er gjeldene fra 18/12-2020 til 7/1-2021


Vi jobber nå med periodisering av øktene og skal få på plass bemanning. Mer informasjon kommer! Trening i fredag 18/12 fra 16:00-18:00 og lørdag 19/12 fra 10:00-12:00

MERK!

Booking av timer bør skje i appen, slik at du sikrer deg plass før du kommer. Det er kun anledning å booke 1 dag i forveien. Det blir satt opp ventelister på nettsiden. Møt i tide. Timer som allerede er booket PER IDAG vil bli kansellert.

Forhåndsbestillinger av timer vil bli prioritert.


Vennlig hilsen


Jørgen & Espen

Comentarios


bottom of page