EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Tren for å bli en bedre golfspiller.

Vi tenkte komme med noen treningstips for de av våre medlemmer som spiller golf.

Skal du bli en bedre golfspiller så er prioritet nr 1 å holde seg skadefri. Typiske smerter er ryggsmerter, håndleddsmerter, innlemming i hoften og seneproblemer i rotatormansjetten.

Mange gjentagelser for å bedre teknikken er en forutsetning for å utvikle seg. Selve golfslaget er likt i de første fasene av spillet inn mot green-området. Mange gjentagelser av samme bevegelse vil også kunne lede til skjevheter i utvikling av muskulatur, som igjen kan lede til belastningslager.

God oppvarming, enkle stabiliserende øvelser og til slutt tøyeøvelser vil kunne motvirke dette. Vi har spesialutstyr for å optimalisere dine treningsøkter.

En plan vil kunne legges opp med progresjon i hver uke og det vil være fokus på agonister og antagonister. Stabiliserende styrketrening knyttet opp mot golf vil være prioritet. Her vil vi anbefale slynge/ redcore-øvelser, egen kroppsvektøvelser og noe basisballøvelser.

For å optimalisere styrketrening vil det å jobbe med medisinball være hensiktsmessig. Lett belastning og fokus på maksimal kontraksjonhastighet vil gi overføring til golfslag.

Ta kontakte om du har noen spørsmål-vi vil gjerne hjelpe!

Comments


bottom of page