EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Kom i form for friluftsliv

Etter en lang periode med senter-karantene har mange brukt friluftslivet som alternativ aktivitet. Nå er senterne i gang igjen. Går du med Norges-ferie i tankene så kan det være lurt og forberede deg på å gå i fjell og utmark.

Det skal ikke mange treningsøktene til før du har kommet i litt bedre form og får enda bedre turopplevelser.

Husk også å få deg en god natts søvn før du begir deg ut på tur. Ha med mat og drikke.

Styrk beina og kjernemusklene.

Å vandre i timer vil kreve styrke i beina. Legg derfor hovedvekten av øvelsene til bein. Det vil være skadeforebyggende, samt lette jobbe opp og ned bakker og berg. Sterk mage og rygg bidrar til å holde balansen. Ulent terreng vil utfordre balansen din. Skal du gå med sekk bør du prøve det ut før selve turen. Om du har fått deg nye sko så bør du gå de inn i forkant.

Vedlagte program egner seg godt til økter på Active Trening.

bottom of page