EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

15. juni - Trening i studio og smittevernstiltak:

15.juni klokken 05:00 åpner vi treningssenteret for alle medlemmer. Treningssenteret stenger kl 21:00 i sommermånedene for å kunne vaske utstyr. For å trene i studio må du akseptere regler for smittevern og registrere deg via linken nedenfor.

Regler: Når du booker treningstid bekrefter du å etterfølge at: * du er symptomfri. * du desinfiserer utstyr du benytter før og etter bruk * du har godt renhold, håndhygiene, hostehygiene og unngår å ta deg til ansiktet. * Du bruker ikke singlet * du ikke vil fysisk vil berøre andre * du opprettholder 2 meters avstand i soner der det er høy intensiv trening og 1 meter avstand der det er lavere intensitet.

Lenke til registrering: registrering

bottom of page