EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Bedre form


Intervalltrening eller langkjøring?

Du er kanskje ikke supermosjonist, men alle kan drive intervalltrening ut i fra sitt nivå. Det er ikke bare langkjøring som gjelder for å komme i bedre form eller redusere fettprosenten. Variasjon i treningen er også en forutsetning for å få fremgang - derfor sier vi jatakk - begge deler!

Intervall-trening gir gode resultater hos både utrente, mosjonister, super-mosjonister og eliteutøvere. Treningen må ta utgangspunkt i din fysiske form. Det betyr at du styrer intensiteten ut i fra din kapasitet. Vi bruker Borg-skala for å styre intensiteten, men det går også å bruke duppeditter til å hjelpe deg å holde riktig intensitet. Husk at intensitet(puls), arbeidstid og hviletid må korrelere for å få godt utbytte og kunne klare å gjennomføre.

Les mer om intervalltrening her

bottom of page