EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Alder er ingen hindring!

Tor Åge (67) gjør tunge løft på Active Trening

Tor Åge trener styrke for å ha mer overskudd til å gjøre de tingene han ønsker. Nå har han fått smaken på å løfte tunge vekter og har repetisjoner ned mot 3-4. Han har vært medlem hos Active Trening siden 2014.

«Jeg merket raskt at muskelaturen ble større og at jeg ble sterkere når jeg la på mer vekter«, sier friskusen på 67 år.«Det er ikke alltid jeg er like motivert til å gå å trene, men om jeg bare skal trene når jeg er motivert så ville det blitt dårlig greier.» Tor Åge merker også at treningen gjør at han er mer fokusert på riktig kosthold, slik at han får best mulig utbytte av treningen. Så bra, tenker jeg – det ene leder automatisk til det neste…

Gå over dørterskelen hos oss, så vil du kanskje oppleve samme kjedereaksjon Styrke, overskudd og balanse! Eldre blir svakere, men det kan man gjøre noe med! Å ikke trene styrke vil gi konsekvenser. Ønsker du å trene opp nervesystemet, få bedre balanse, bli sterkere og få mer overskudd? Mange eldre vil få dagligdagse fordeler med riktig styrketrening.Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss, så skal vi gi deg tipsene du ønsker! Her kan du lese mer om styrketrening for eldre:

bottom of page