EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Active lærere-tilbud!

Active  Trening er treningsstudio i aktivitetshuset Active Center som ligger  Tomteveien. Vi tilbyr treningsutstyr som du finner på alle treningssentre og inkluderer noe gruppetimer med spinning og funksjonell styrke.
Da har du tilgang fra 05:00-23:00.

Øvrige aktiviteter som klatring, kampsport, turn og dans er klubber tilsluttet NIF. Her kan du trene samtidig med barna.

Vi er et enkeltstående senter som ønsker å være med å støtte lokalmiljø og idretten. Vær med du også!

Vår målsetting er å få flere i god form  og plasseringen mellom Sarpsborg og Fredrikstad gir oss god rekkevidde i nedre glomma-regionen.

 

Arbeidet i undervisningssektoren er krevende og god fysisk form er avgjørende for at du skal kunne yte ditt beste på jobb og i fritiden.

 

Active-tilbudet  er for  deg som trener på egenhånd og ønsker et  rimelig tilbud i et godt miljø. Det er da 50% på innmelding og gratis kroppsanalyse. I tillegg får du månedspris på 199,- mot 249 som er vanlig pris i 12 måneder. Samlet besparelse vil være 1000,-

Våre medlemmer har også tilgang til vår app med treningsprogrammer, tips, kostforslag, utfordringer, medlemsfordeler m.m.
 

Du kan også gjøre som Andrè og gjennomføre screening av grunnleggende bevegelser som utgangspunkt for et godt treningsprogram. Les mer om screening her
 

Sjekk gjerne ut øvrige tilbud  hos oss også, deriblant Gullmedlemskap som gir mange fordeler til  en gunstig pris.

Andrè jobber som lærer ved Haugåsen og beskriver en arbeidshverdag som krever at han er fysisk rustet for å kunne yte sitt beste.

Andre%20trener_edited.jpg
Acticve_stor_ERHA-4321_edited.jpg
bottom of page