EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
Barsel 1

 

Vi hjelper deg med å komme i gang med trening etter svangerskap og fødsel, og tilbyr tilrettelagt og hensiktsmessig trening som passer for deg som nybakt mor.

Dersom du har plager eller utfordringer i forbindelse med graviditet/fødsel så tilpasser vi treningen for deg.

Hovedfokus på dette kurset vil være å tilbakevinne kontakt med og styrke bekkenbunnsmuskulatur og kjernemuskulatur. Det vil også fokuseres på trening som styrker kroppen generelt og forbereder deg på belastningen du vil møte i hverdagen med en voksende baby.  

 

Vi anbefaler at det har gått minimum seks uker siden fødsel før du deltar på dette kurset. Treningene vil ha rom for amming/mating, babygråt og bleieskift, og kan gjennomføres med baby sovende i vogn eller bilstol, liggende på pledd sammen med oss eller ved bruk av baby i øvelsene. 

Barsel 2

 

Dette kurset passer for deg som ønsker litt større utfordringer med treningen i etterkant av fødsel. Du er kanskje fortsatt hjemme i permisjon men har opprettet god kontakt med bekkenbunnmuskelatur og kjerne og er klar for  å ta steget videre. Vi jobber med litt tøffere belastning i form av øvelser med egen kroppsvekt, slynge, ball og kettelbell. Du kan fortsatt ha med deg baby på trening og de kan leke på gulvet eller være med i bæresele.   

Tomteveien 21 Fredrikstad Norway 1618

©2018 av Active Trening.