EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Pål hjelper deg å balansere teknikk og intensitet i løpeøktene.

Teknikken er jo individuelt, men absolutt trenbart. Vi er skrudd sammen litt forskjellig alle sammen så for noen så er teknikken der bare, mens for andre så må man jobbe litt mer med den. Og jo bedre teknikk desto mer, eller sannsynlig da, kan man opprettholde intensiteten over lengre tid.

Men de enkle tingene da som jeg formaner om på løpeøktene her er verdt å ha litt fremme i hodet. Spesielt når intensiteten har vart litt og man begynner å bli sliten. Tror egentlig at alle kjenner at de faller litt sammen når man er sliten, og når jeg minner dem på det så henter de inn teknikken igjen og litt mer energi til å holde intensiteten enda lengre. Og enda bedre utbytte av øktene.Bakgrunn fra ski

Pål ble tilfeldig spurt om å være trener for barnegruppa i Fredrikstad Skiklubb når datteren var der som liten. Som trener for orientering der i både barnegruppa og senere ungdomsgruppa så ble det en treningsfilosofi om å ha med leken inn i treningen, men også ha med de øktene som krever innsats for å utvikle seg. Det var myrfotball og rulleski-rugby til pyramideintervaller i snø og kart-husk opp dårlige stier. Og de likte det!


På mølla

I individuell idrett kan det være forskjellige ambisjoner. I mål på mølla gjelder det ikke å ha størst fart eller størst stigning på øktene.

Først av alt så handler det om å møte opp og bli med på aktivitet rett og slett, og deretter legge igjen et stykke arbeid som leder til at du fullfører øktene. Du må bli kjent med din kapasitet.


Velkommen til time på mølla med meg!Comments


bottom of page