EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Om å gjøre en forskjell for noen...

September i 2020 var vi 8 stykk som på eget initiativ løp for kreftsaken. Målet var å løpe 3 kilometer i nærområdet. Vi hadde kjøpt inn medaljer til barna og hadde en høytidelig overrekkelse av disse på trappa hjemme. I år ønsket vi gjenta tiltaket, men invitere noen flere med. Vi la ut invitasjon til løpet på Facebook og kalte det "Kråkerøy løper for barnekreftforeningen", og ba om at en donasjon på 100,- per person som deltok. Responsen var overveldende! Det var deltagere i alle aldre. Mange fra lokalmiljø, men også langveisfarende deltagere fra Skiptvet. Deltagere gikk, løp, jogget, syklet eller brukte andre fremkomstmidler.

En suksess! Etter løpet har det kommet inn 67.931,- og over 200 meldte sin ankomst på løpsdagen. Vi som arrangerte hadde vært rundt hos bedrifter og fått hentet inn pølser, vafler, tilleggspremier og lånt musikkanlegg og annet utstyr for å skape en god ramme! Besteforeldre og noen gode naboer stilte opp for å få til en god gjennomføring. Starten på løpet sammenfalt med åpningen av Norge etter korona-restriksjonene og for en herlig start på å ta tilbake hverdagen det ble!


Hva gjør barnekreftforeningen?

Familier med barn som rammes av kreft får stor hjelp fra foreningen. De bistår betydelig før, under og etter perioder der familier er rammet. En av de fremmøte har vært rammet og kunne fortelle om foreningens støtte - og det var sterkt å høre.

Du kan lese mer om Barnekreftforeningen her. Der er det også anledning å bidra der om du ønsker, eller til Active Trening sin aksjon "Løft mot kreft" her

Comentarios


bottom of page