EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
 

Recent Posts

Archive

Tags

Ekstraordinære møter og korrigeringer!

Vi ønsker først og fremst å berømme alle som har trent idag for å håndheve tiltakene som vi ba dere gjennomføre før og under treningen. Dessverre er vi i en slik posisjon at disse tiltakene ikke er tilstrekkelige.

Vi har sett på forskrift 5b§17a sammen med Smittevernsveileder for treningssentre ver. 3. med det for øyet at situasjonen var å anse som særs skjerpede omstendighet og la til grunn at senteret skulle være bemannet, i henhold til smittevernsveilederen.(se s. 12 pkt 3.7.3 til 3.7.5,). Dessverre er ikke smittevernsveileder tilstrekkelig skjerpende og forskrifter uttømmende, så vi har vært mange som trodde at tiltakene vi satte i gang var tilstrekkelige.

Mandag morgen ble det gjennomført ekstraordinært formannskap i Fredrikstad. Kommunedirektøren sier at dette med treningssentre har vært gjenstand for liberal tolkning, Det er åpning for personlig oppfølging, en til en-timer og en til to-timer. Det innebærer ikke vanlig trening på egenhånd og vi må stenge bookingen. Det vil være anledning å bestille personlig trening hos oss i denne perioden (en-til-en og en-til-to). Egne priser følger disse bestillingene. Kontakt oss på mail: kontakt@activetrening.no, så skal vi bistå. Håper vi ses snart igjen!


Vennlig hilsen instruktørene på Active Trening Les mer om individuell oppfølging her