EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Active på dagtid et TreningsfellesskapI møte med "Active-damene" på treningsstudioet, åpnet en verden av fellesskap og helsegevinster seg opp. Gruppetrening kan virkelig forvandle motivasjonen din. Å gå fra ensomme treningsøkter til å glede seg til hver samling med dette fellesskapet kan utgjøre en bemerkelsesverdig forandring.


Ansvar

Forpliktelsen de føler til å møte opp, ikke bare for seg selv, men også for sine medtrenere, har skapt en konsekvent treningsrutine de lenge har søkt etter.


Det sosiale aspektet

De har funnet ikke bare treningspartnere, men ekte venner. Studioet har blitt et sted for samhold og støtte, hvor treningen er en plattform for å dele hverdagslige historier.

Gjennom gruppetreningen har de fått innsikt i den varierte og utfordrende delen av gruppetrening.

Latteren og smilet kommer fort hos disse hardtarbeidende damene.

Variasjon

Ved å prøve forskjellige treningsformer, har de stadig utfordret seg selv, mens Anette har sørget for at teknikken har vært korrekt, noe som har bidratt til mer effektiv trening.

Helsemessige forbedringer som økt styrke, forbedret energinivå og til og med bedre søvnkvalitet er resultat av deltakelsen i disse gruppetimene.

Møtet med "Active på dagtid" gir en dypere forståelse av hvordan gruppetrening kan være mer enn bare fysisk aktivitet. Det er en plattform for sosialt samvær, personlig vekst og en nøkkel til å opprettholde en sunn livsstil.


Hvis du har lyst til å prøve "Active på dagtid", er det bare å ta kontakt!


留言


bottom of page