EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Comet-spiller gjør seg klar for hockeysesongen hos Active Trening


Hockeyspilleren Jesper Nipe (23) finner formen på Active Trening. Comet Halden Elite satser denne sesongen på å kjempe seg inn i Get-ligaen og Jesper, som har erfaring fra spill derfra blir sentral i arbeidet. "Jeg er en fysisk spiller og bidrar til å skape energi i laget. Comet gir meg tillit som spiller og lar meg prøve meg mer i spillet, noe jeg liker godt." "I den rollen jeg har i Comet er det viktig å ha gode fysiske ressurser og fasilitetene her på Active Trening er optimale for den jobben jeg må gjøre utenfor isen. Crossfit-riggen, sleden og den varierte cardio-parken er optimale for hockeyspillere. I tillegg er det et godt treningsmiljø blant de som trener, enten man trener for å holde seg i form eller satser mot en idrett". Fredrikstad-gutten skal også utdanne seg mens han spiller hockey og har siktet seg inn mot å bli vernepleier. "Det er sunt å fylle dagene med annet enn bare trening og i tillegg så må jeg planlegge for fremtiden", avsluttet han før han gjennomførte nok en runde med dips.

bottom of page