EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6 Ida Wernersen kjører AT360 på Active Trening!

Ida Wernersen kjører AT360 på Active Trening!

September 2, 2018

 

Vi gleder oss over at Ida Wernersen ønsker å være med i instruktør-teamet på Active Trening. Som lagspiller på høyt nivå i håndball vet hun hvordan man kan få frem det beste gjennom god team-spirit i treningen. Prøv gjerne hennes time på onsdager kl 18.15!

 

Ida har spilt håndball i mange år og avsluttet karrieren i år pga av skader. Hun har i flere år spilt i eliteserien i håndball og kronet siste sesong med å komme på Årets lag som beste midtre bakspiller - da stemt frem av alle spillerne i eliteserien. (link)

 

Ida er utdannet Osteopat og i tillegg har hun studert idrett i et år. Hun jobber idag på Kråkerøy Osteopati, samt bidrar i Fredrikstad Ballkludd (FBK) medisinske støtteapparat og trener Kråkerøy J-02-lag.

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive