EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

AT-boksen innviet med første AT360


Lagbilde etter stor innsats i AT-boksen!

Idag gjennomførte vi vår første AT360. Active Trening medlemmer og Stig-Andre Berge innviet "boksen" vår med glans og prakt. En milepæl er nådd på Active Trening.

Stig-Andre er midt i oppkjøringen mot VM og fant anledning å komme til Fredrikstad mellom 2 utenlandssamlinger.

Han fortalte om det å reise seg etter 2 mislykkede OL-deltagelser, å sette seg positive mål og understreket viktigheten av å støtte og hjelpe hverandre i treningsarbeidet. Han syns Activ Centeret var rått med de fasiliteter og rammer det byr på. Ikke minst syns han kombinasjonen med at foreldre trener samtidig med at barna trener var svært god. Deretter praktiserte vi toppidrett gjennom å støtte hverandre og yte 100%.

AT360 er vår treningsform der vi jobber sammen og pusher hverandre. Vi legger opp til varierte øvelser som stimulerer de store muskelgruppene, samt at du får trent utholdenhet, koordinasjon, spenst og hurtighet. Dette er timer som passer for alle.

Nå ser vi frem mot at flere hiver seg med på aktiviteten vår i boksen.

Vi ønsker Stig-Andre og familien lykke til mot VM i oktober.

bottom of page