EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Nyåpning 27.august 2018 -se Stig Andre Berge lede trening i AT-boksen, sjekk tilbud og program!

Offisiell åpningsdato er satt til 27.august klokken 18.00. Vi gleder oss enormt mye til å vise hva vi har klargjort til deg.

Stig Andre Berge er norges beste bryter og den best trente idrettsutøveren. Blant flere idrettslige høydepunkter er 3.plassen i OL i Rio den gjeveste. Han er en hardtarbeidende idrettsutøver som byr på seg selv og med gode verdier som gjorde ham til kongen av Idrettsgallaen 2017. Der mottok han prisene "Årets forbilde", "Utøvernes pris" og "Årets navn".

Stig Andre vil innlede om sin idrettskarriere og om motivasjon for å gjøre den daglige jobben mot målene sine. Han vil også snakke om viktigheten av å trene i gode idrettsmiljøer, før han tar oss igjennom en økt i AT-boksen.

NYE OG GAMLE MEDLEMMER FÅR DRIKKEFLASKER DENNE DAGEN.

SKAL VI KONTAKTE DEG? TRYKK HER

​PROGRAM FOR KVELDEN:

KL 18.00-18.30: Stig Andre Berge om trening og motivasjon

Kl 18.30-19.00: AT360 med STIG ANDRE BERGE (30/30)

Kl 19.00-19.30: AT360 med Active-instruktør (meld deg på)

Teknisk veiledning i treningsrigg.

Innmelding kan foregå på nettsiden, på senterets pc eller på papirkontrakt.

Lurer du på hva AT-boksen er?

Vi kaller det for AT-boksen. Kjært barn har mange navn.

Kort fortalt så er det en arbeidssone der man gjennomfører baseøvelser og funksjonelle øvelser. Det kan skje i gruppe eller individuelt.

Vanlig øvelser man gjennomfører her er frivektsøvelser, arbeid med strikk, egen kroppsvekt osv. Dette er øvelser som trener styrken og utholdenheten i store muskelgrupper gjennom grunnleggende bevegelser. Det stilles også krav til koordinasjon, hurtighet, spenst, bevegelighet, mobilitet osv. i øvelsene som gjennomføres.

Vi vil jobbe med samarbeidsøvelser, innsats, vilje og konsentrasjon for å oppnå best mulig treningsutbytte i våre timer.

Sjekk vårt galleri for pekepinn på øvelser du kan være med på:

Noen bilder underveis:

bottom of page