EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6
top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Tørrtren for svømming

Sommersesongen nærmer seg og mange bruker den tiden av året til å trene i vannet. Kanskje du også har planer om å utfordre deg selv ved å delta i et triatlon. Da kan tiden være inne til å forberede trening mot svømmingen. Er du godt forberedt kan du få bedre utbytte av treningen i vannet.

Svømming er en idrett som krever god fremdrift og man ønsker å ha minst mulig vannmotstand. Trening av kjernemusklaturen omkring hofte vil være hensiktsmessig for å kunne holde en god linje i vannet; også kalt linjestabilitet. Vi har derfor tatt oss tid til å lage et program med øvelser som kan være hensiktsmessig for deg å gjennomføre for å øke den utholdende styrken i kjernemusklaturen. Spør oss gjerne om tips eller råd knyttet til dine treningsprogrammer. Kanskje du også ønsker alternative øvelser til de vi allerede har lagt ut her :-)

Programmet finner du her

bottom of page