EMAIL_CAMPAIGN_10_6_2019_22_6 Nyheter og treningstips | Østfold | Www.activetrening.no

September 29, 2018

Vi gleder oss VELDIG over å kunne tilby våre medlemmer flere gruppetimer. Fra uke 41 (8.oktober) frem til uke 51 (20.desember) vil du kunne delta på:

* spinning 
* AT360 (sirkeltrening) 

* teknikkøkter i basisløft (stabilitet og mobilitet)

* formiddagsøkter for voksn...

September 23, 2018

Denne lørdagen ble brukt til å gjennomføre et basiskurs for 40 trenere i Studentidrettsforbundet(NSI). Kurset er et årlig arrangement og det var 14. gangen jeg deltok som kursholder på Idrettshøgskolen for NSI.

Engasjerte studenter fikk en kort teoretisk introduk...

September 21, 2018

Og det er venteliste for å kjøpe den fra nettsiden "Shoestone".

I programmet går Folkeopplysningen aktører innen helse og trening nærmere i sømmene for å konstantere at forskning, markedsføring, trender og menneskers søken etter lettvinte og raske løsninger gir grobunn...

September 15, 2018

Tidligere denne uken ble Mani og Marthe medlemmer på Active Trening. De bor i Torsnes, kjører til Sellebakk og tar fergen over til Lisleby, for deretter å spasere til treningssentere like ved fergeleie. 

Byfergene er et populært transportmiddel for de som skal...

September 8, 2018

Den siste tiden har vi fått forespørsel om barnerom. Altså et sted der barna kan være eller barnevognen kan stå, slik at voksne kan få trent. Det syns vi høres ut som en god ide og er nå igang å planlegger ett oppholdsrom for barn. Det vil ikke være bemannet, men skal...